MANAGED SERVICES

De huidige technologische ontwikkelingen eisen dat kennis binnen uw organisatie meegroeit. De 24-uurs economie vraagt om 7×24 uur beschikbaarheid van uw ICT-systemen. Maar door beperkte bezetting, ziekteverzuim en vakantieverplichtingen kan 7×24 uur bewaking niet altijd worden gegarandeerd. Steeds meer bedrijven gaan daarom op zoek naar een goed alternatief: outsourcing van ICT.

De oplossing voor continuïteit op uw ICT-omgeving is het uitbesteden van uw systemen en het beheer daarvan. PST wijst u graag op het PST Managed Services-concept. Binnen de Managed Services van PST kunt u rekenen op een hoger rendement, meer efficiency en flexibiliteit, zonder overbodige ICT-investeringen.

Noodzakelijk om optimaal te kunnen blijven werken en aan regels te voldoen. Wij voorkomen verstoringen en overtredingen die u ongemak geven en geld kosten.

Managed Services kunnen diverse namen hebben. Outsourcing of uitbesteding zijn gebruikelijk, maar Managed Services zijn ook vaak te herkennen aan de toevoeging ‘as a Service (aaS)’ of ‘on demand’. Ook bij PST hebben we onze diensten zo genoemd, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Infrastructure as a Service (IaaS)

Infrastructure as a Service (IaaS) is niets anders dan het gebruiken of afnemen van infrastructuur als een dienst. IaaS is eigenlijk een Virtual Private Cloud (VPC)-oplossing. Het is in feite een poel van gedeelde infrastructuur – servers met bijhorende externe storage – waarvan u eenvoudig gebruik kunt maken.

Cloud Back-up

Data is het hart van elke onderneming. Het ondersteunt de belangrijkste processen in een bedrijf, helpt bij het maken van besluiten en stelt organisaties in staat klanten effectief te bedienen. Het hebben van een goede back-up- en recovery-oplossing is essentieel in gevallen van interruptie, menselijke fout of diefstal. Bedrijfsapplicaties worden steeds vaker uit de cloud onttrokken. Maar hoe veilig is uw data in de Cloud?

Virtual Server on Demand

Virtual Server on Demand van PST is een flexibele cloud-infrastructuurdienst. Het platform is ontworpen om uw bedrijf snel toegang te verlenen tot een uitstekend beveiligde, zeer hoogwaardige virtuele serveromgeving. Niet alleen geschikt voor ontwikkel- en testactiviteiten, maar ook voor andere dynamische workloads.

Virtual Desktop on Demand

Steeds meer organisaties kiezen voor virtualisatie om het beheer van IT te vereenvoudigen en de IT-kosten te drukken. PST biedt u een oplossing die uw medewerkers in staat stelt om, ongeacht waar ze zich bevinden, gebruik te maken van een centraal beheerde, persoonlijke virtuele desktop. Toegankelijk vanaf vrijwel elke pc of laptop.

Cloud Integration

Cloud is een populair woord en wordt vaak geassocieerd met het afnemen van een applicatie die ergens in een datacentrum draait. Toch is cloud veel meer dan dat. Waar met name onze uitdaging ligt, is: hoe laat je een nieuwe applicatie samenwerken met reeds bestaande applicaties? PST biedt een oplossing waarbij u zich geen zorgen meer hoeft te maken over dit integratievraagstuk

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?