Overzichtspagina – Managed Services

UW ICT VEILIG ONDER­GEBRACHT BIJ PST BUSINESS SERVICES

De vele technologische ontwikkelingen waarmee we te maken hebben, eisen dat de kennis erover binnen uw organisatie meegroeit. Zo moet iemand kunnen garanderen dat uw ICT-systemen 7×24 uur beschikbaar zijn en eventuele issues snel worden opgelost. Maar dat is lastig. Bijvoorbeeld door beperkte bezetting, ziekteverzuim en vakanties. Steeds meer bedrijven zijn daarom op zoek naar een alternatief. De oplossing hiervoor, het uitbesteden van uw ICT-systemen en het continue beheer daarvan, wordt u geboden door PST Business Services. Met het PST Managed Services-concept krijgt u een hoger rendement, meer efficiency en flexibiliteit, zonder overbodige ICT-investeringen. Daarnaast kunt u uw IBM i met een gerust hart door PST laten beheren: PST Remote Beheer IBM i/AS400.

Op onze website kunt u veel achtergrondinformatie vinden over onze Managed Services. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Solutions-pagina over Managed Services, onze MSP-webpagina of een van deze informatiepagina’s:

PST komt out­sourcing-vraag tegemoet met InterConnect

Interconnect, managed servicesNu de vraag naar diensten stijgt, richt PST Business Services zich steeds meer op outsourcing en Disaster Recovery in de vorm van Managed Services en SaaS. Uit vier mogelijke datacenterpartijen koos PST voor Interconnect, vooral vanwege de innovativiteit en het hebben van een tweede, redundante locatie.

Het simpelweg verkopen van softwarelicenties en verzorgen van onderhoud en implementatie is niet meer van deze tijd. Klanten in de IT-wereld vragen om een dienst. “Daarom hebben we een aantal jaar geleden de tak ‘Managed Services’ opgezet”, vertelt Olaf van Dam, algemeen directeur PST Business Services. “Bij deze snelgroeiende tak van PST hoort een datacenter, dus gingen we op onderzoek uit om onderdak te vinden voor onze diensten. Uit de vier opties kozen we uiteindelijk voor Interconnect.”

LEES VERDER EN BEKIJK DE VIDEO!

Managed Services in blogs

Voor PST Business Services zijn Managed Services en outsourcing van ICT-activiteiten een belangrijk onderwerp. We krijgen veel vragen erover van klanten en merken dat de markt behoefte heeft aan meer informatie. Daarom verwerken we het thema regelmatig in onze blogs. Hieronder een paar van onze laatste items.

Een stap dichterbij efficiëntie met beheer op afstand

beheer op afstand, outsourcing, uitbesteden ICTIBM i levert een uitstekend maar ingewikkeld systeem: het vraagt veel specialistische kennis en ervaring om dit systeem te onderhouden. Het uitbesteden van uw IBM i-systeembeheer aan een derde partij kan uw bedrijf hierin ontlasten. Door nieuwe technologieën heeft het beheer op afstand een grote efficiëntieslag gemaakt. En niet onbelangrijk: het is financieel gezien aantrekkelijker geworden om het onderhoud uit handen te geven.

LEES DE BLOG VAN OLAF VAN DAM

Huishouden op de IT-afdeling

Data housekeepingBij aanschaf van een server, een storage-oplossing of een gehele infrastructuur is alles schoon en netjes, maar sneller dan gedacht treedt vervuiling op. Oude kopieën, tijdelijke bestanden; veel data blijft ongemerkt en onterecht opgeslagen. Opschoning, ofwel data-housekeeping, is geen overbodige bezigheid.

LEES DE BLOG VAN CAMERON GALLOWAY

Geïnteresseerd? Data-housekeeping is één van de vier modules die u kunt afnemen bij onze dienst PST Remote Beheer IBMi/AS400

OUTSOUR­CING VAN ICT: DE DO’S AND DON’TS

outsourcingDe accountant die uw financiën in de gaten houdt, de vertaler die uw teksten in de juiste taal zet en de cateraar die uw personeel een gezonde lunch voorschotelt. Er zijn veel voorbeelden te verzinnen van ‘outsourcing’; het uitbesteden van werkzaamheden waar u zelf geen expertise in hebt of niet genoeg mankracht voor beschikbaar kunt stellen. Ook het outsourcen van ICT-activiteiten is gebruikelijk.

LEES MEER

 

9 REDENEN OM UW ICT-SYSTEMEN TE LATEN BEHEREN DOOR PST

PST, ict systemenHet uitbesteden van ICT-beheer en onderhoud aan ICT-systemen is steeds gebruikelijker voor organisaties. De termen ‘cloud’ en ‘virtualisatie’ zijn niet voor niks algemeen bekend geworden. Zowel voor grote als kleine bedrijven geeft het outsourcen van ICT-activiteiten technisch meer mogelijkheden en een wezenlijke kostenbesparing.

LEES MEER

 

Managed Services voor IBMi

SaaS400, Managed Services voor IBMi en IBM AS/400

SaaS400, de Managed Services-oplos­sing voor IBM Power Systems, IBMi of AS/400

PST heeft een aantal jaar geleden de SaaS400-dienst in het leven geroepen. De dienst is gebaseerd op bewezen technologie van IBM. Het SaaS400-platform is volledig geconfigureerd om een ‘on demand’ hosting-oplossing te leveren. Bent u geïnteresseerd in deze maandelijks opzegbare dienst? Neem snel een kijkje op de website: www.saas400.nl. Let daarbij vooral op de twee acties: Audit Ready Service for i en Health Check Service for i!

   

BewarenBewaren