IBM Power i

De Power Systems van IBM zijn speciaal ontworpen om data in de hele organisatie het werk te laten doen. De ‘i’ staat voor ‘integrated’. Dit houdt in dat hardware, middleware en software voor elkaar ontworpen en gebouwd zijn. Er ontstaat een geïntegreerde omgeving, waarin alle componenten perfect op elkaar zijn afgestemd. PST heeft jarenlange ervaring met het implementeren, (remote) beheren en onderhouden van IBM Power i systemen.

Wij bieden een scala aan oplossingen rond dit platform. Te denken valt aan oplossingen op het gebied van onder andere business monitoring, bedrijfscontinuïteit en disaster recovery.

Remote beheer voor IBM Power i

Beschikt u in uw bedrijf over IBM Power i of AS400? En merkt u dat er niet altijd genoeg tijd is voor onderhoud aan het systeem of wordt een incident wel eens te laat opgemerkt? Dan blijken 24/7 monitoring en beheer aan uw systeem geen overbodige luxe. PST biedt hier een unieke beheeroplossing voor. Lees hier 23 redenen om voor deze oplossing te kiezen.

SaaS400, een managed servicesoplossing voor IBM Power i

Wilt u uw systeem graag outsourcen? Zodat u zich kunt richten op uw core business? Dan is onze SaaS400-oplossing geschikt voor u. De SaaS400-dienst is gebouwd op meer dan twintig jaar ervaring rondom AS/400 en IBM Power i oplossingen. SaaS400 levert en beheert op dit moment deze managed services-diensten bij meer dan tachtig klanten in Europa. Hoe complex de situatie bij u ook is, door onze kennis en ervaring kunnen wij u hierin maximaal ondersteunen. Kijk ook zeker bij de twee acties: Audit Ready Service for i en Health Check Service for i!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze oplossingen voor IBM Power i-systemen? Neem dan contact met ons op 088-2474300 of info@pst.eu voor een vrijblijvend adviesgesprek.