REMOTE BEHEER IBMi / AS400

Beschikt u in uw bedrijf over IBMi of AS400? En merkt u dat er niet altijd genoeg tijd is voor onderhoud aan het systeem, of wordt een incident wel eens te laat opgemerkt? 24/7 monitoring en beheer aan uw systeem is geen overbodige luxe. En vanaf nu ook betaalbaar, met PST Remote Beheer IBMi/AS400!

IBM PTF / SAVSYS

Regelmatig brengt IBM nieuwe PTF’s uit. Niet allemaal met directe toegevoegde waarde voor uw business, maar het is belangrijk om niet te ver achter te lopen met uw PTF-levels. Wij werken die levels graag twee keer per jaar voor u bij; de frequentie die wij standaard adviseren. We maken een kopie (Save System, SAVSYS), voor een eventuele roll-back, en een nieuwe na de PTF-update.

IBM OS- Release

IBM brengt om de drie jaar een nieuwe OS-versie uit. Het is geen must om de nieuwe versie direct te gebruiken. Vaak is dit afhankelijk van hoe lang u de bestaande hardware nog kunt gebruiken. Maar er zijn redenen om wel de overstap te maken, bijvoorbeeld omdat een applicatie dit vereist of omdat de vorige OS-versie end-of-life gaat. PST Business Services kan voor u de volledige OS-update verzorgen.

BACK-UP / TAPE HANDLING

Heeft uw meest recente back-up gelopen en is alles opgeslagen op de juiste tape? Dit is iets wat u regelmatig moet controleren. PST Business Services kan u helpen door het starten en stoppen van uw back-up te bewaken. Daarbij controleren we of alle data goed is opgeslagen. Ook controleren we voordat de back-up loopt of de juiste tape geladen is.

DATA HOUSEKEEPING

Bij veel bedrijven is er sprake van datavervuiling. Oude kopieën, tijdelijke bestanden; veel data blijft ongemerkt opgeslagen. Als ook u pas actie onderneemt vanaf een bepaalde threshold, bestaat de kans dat het onduidelijk is wat wat is. Dat maakt het lastig om bestanden te verwijderen. Wij controleren uw data en brengen dit proactief in kaart. We houden trends in de gaten en waarschuwen tijdig voor datagroei.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?