CA Unified Infrastructure Monitoring

Monitoring van nu

Klanten en medewerkers van vandaag zijn heel anders dan die van een aantal jaar geleden. Klanten gebruiken diverse online platforms voor het zoeken naar informatie, om te winkelen en voor werkzaamheden. IT-partijen zijn daarom gedwongen om deze nieuwe klantervaringen te ondersteunen en de nieuwe technologieën mogelijk te maken. CA UIM speelt in op deze nieuwe manier van werken en leven. Geïnteresseerd? Download dan onderstaande infographic door op de afbeelding te klikken.

infographic, CA UIM, CA Unified Infrastructure Monitoring

 

Krachtige en volledige IT-monitoring

CA UIM is een schaalbare monitoring-oplossing voor een 360°-overzicht van de IT-systemen en de performance van de IT-infrastructuur. Zowel traditionele als cloud-omgevingen worden meegenomen in de architectuur van de oplossing, om proactief de prestaties en beschikbaarheid te kunnen monitoren. Met CA UIM heeft u de monitoring-oplossing om u en uw collega’s te verzekeren van een goeddraaiende werkomgeving.

De Unified Infrastructure Monitoring-oplossing van CA Technologies zoekt de perfecte balans tussen eenvoud en enorme schaalbaarheid en het kunnen werken met meerdere systemen (multi-tenancy). Er zijn geen losse monitoring-producten nodig, waardoor de complexiteit van de IT-omgeving en de kosten gereduceerd worden. Dankzij CA UIM kunnen on premise en cloud-infrastructuren gemonitord worden. De voordelen?

  • Beheer van applicaties en diensten sneller dankzij de ‘plug and play’-architectuur;
  • krijg geavanceerde visuele resultaten, alarmsignalen en rapporten om issues te voorkomen.